Romanya Ziyareti

05.05.2014 1162

Okulumuzun kabul edilen  “ 2012-1-TR1-LEO04-35830-3  “ sözleşme numaralı ve “Development of Guidance and Counselling Instruments in Vocational Education”  isimli LDV Partnership (ortaklık) projesi çerçevesinde; 22 -Nisan -26 Nisan 2014 tarihleri arasında okulumuz Giyim Üretim Teknolojileri Öğretmeni Semra KÖROĞLU ,Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencilerinden Esma AYDIN ve Hayriye GÜNEŞ Romanya’ya gittiler.

Proje kapsamında Romanya’nın Craiova  şehrinde Liceul  Tehnologic de Transporturi Auto   okulları ziyaret edildi.Burada Romanya eğitimi hakkında bilgi verilen seminere katıldılar.Proje ortağı Romanya ev sahibi olarak projeye katılan tüm katılımcılara  katılım sertifikası verdi.

Ayrıca proje ortağı olan Bulgaristan, Bulgaristan eğitimi ve okulları hakkında bilgi verdi. Letonya, okullarında  eğitim verilen alanlarla ilgili video izletti.Slovenya tarafından mesleki eğitim ile ilgili bilgi verildi. Türkiye’de  uygulanan MEGEP (Mesleki Eğitimi Geliştirme Projesi) hakkında bilgi verildi.Craiova şehrinde okullarda görev yapan öğretmenlere proje hakkında bilgi verildi.

LDV Romanya ZiyaretiLDV Romanya ZiyaretiLDV Romanya ZiyaretiLDV Romanya ZiyaretiLDV Romanya ZiyaretiLDV Romanya ZiyaretiLDV Romanya Ziyareti