"Gelecek Vaad Eden Şefler Avrupa'da" 1.Tur Hareketlilik

"Gelecek Vaad Eden Şefler Avrupa'da" 1.Tur Öğrenci Hareketliliği Tamamlandı"

31.07.2023 78

"Gelecek Vaad Eden Şefler Avrupa'da" 1.Tur Öğrenci Hareketliliği Tamamlandı"

"Gelecek Vaad Eden Şefler Avrupa'da" 1.Tur Öğrenci ve Personel Hareketliliği Tamamlandı.

Avanos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yurtdışı Erasmus Proje hareketliliği başarıyla tamamlanmıştır.
Öğrencilerimiz İspanya - Barselona "Tapas - Divan" restorantta 26 Ekim 22 Kasım tarihleri arasında 1 ay süre ile çalışarak "Gelecek Vaad Eden Şefler Avrupa'da" Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı(Türkiye Ulusal Ajansı) Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici Ve Personel Hareketliliği Proje hareketliliğinin ilk kısmını başarıyla tamamlayarak yurda dönmüşlerdir. Aynı zamanda 3 ay sürecek öğrenci hareketliliğimiz için de 2.grup öğrencilerimiz Barselona şehrine ulaşıp iş başı yapmışlardır.

25-11-202225-11-202225-11-2022