Letonya Ziyareti

Okulumuzun kabul edilen  “ 2012-1-TR1-LEO04-35830-3  “ sözleşme numaralı ve “Development of Guidance and Counselling Instruments in Vocational Education”  isimli LDV Partnership (ortaklık) projesi çerçevesinde; 08 -Haziran -12 Haziran 2014 tarihleri arasında okulumuz Tarih Öğretmeni Fikret Şeref TEKER Letonya’ya gitti.

28.06.2014 777

Proje kapsamında Letonya ‘ nın  Liepaja State Technical School ve Kuldiga şehrinde Kuldiga’s Technical School okulları ziyaret edildi. Ayrıca Liepaja Belediye konferans salonunda Liepaja ‘daki mesleki yönlendirme hakkında bilgi verildi.

Proje ortağı Letonya ev sahibi olarak projeye katılan tüm katılımcılara  katılım sertifikası vermiştir.

LDV LetonyaLDV LetonyaLDV LetonyaLDV LetonyaLDV LetonyaLDV LetonyaLDV LetonyaLDV LetonyaLDV Letonya