İspanya Ziyareti

11.04.2013 1290

Okulumuzun  kabul edilen  “ 2012-1-TR1-LEO04-35830-3  “ sözleşme numaralı ve “Development of Guidance and Counselling Instruments in Vocational Education”  isimli LDV Partnership (ortaklık) projesi çerçevesinde; 26 KASIM 2012 – 30 KASIM 2012 tarihleri arasında okulumuz İngilizce Öğretmeni İlknur ÖZATA , Tarih Öğretmeni Fikret Şeref TEKER ve proje koordinatörü Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Görkem ÖZDEMİR  İspanya ‘ya gitmiştir. İspanya’nın Badajoz şehrinde Parque Cientffico y Tecnolo’glco De Exteremadura  okulunda bir gün diğer proje ortakları ülkelerle beraber ülkelerindeki eğitim sistemini anlatan sunumlar yapılmıştır.  LES Santa Eulalia (Ortaokul ), Escuela Virgen Guadapula  (Ortaokul  ve Meslek Lisesi) okulları  ziyaret edilip incelemelerde bulunmuşlardır. Ayrıca  Merida şehrine gidilerek orada yapılan eğitim sistemi hakkında bilgi verilen konferansa katılmışlardır. Proje ortağı İspanya ev sahibi olarak bu projeye katılan tüm katılımcılara  katılım sertifika vermiştir.

ispanya gezisiispanya gezisiispanya gezisiispanya gezisiispanya gezisiispanya gezisi