ERCİYES ÜNİVERSİTESİ VE ERCİYES KAYAK MERKEZİ GEZİMİZ

5 Mart Salı günü, okulumuzun öğrencileri için düzenlenen etkileyici bir gezi, öğrencileri Erciyes Üniversitesi ve Erciyes Kayak Merkezi'nde ağırladı.

08.03.2024 67

Kayseri, Tarih ve Eğitim İle Buluştu

Sabah saatlerinde başlayan gezi, öğrencilere Erciyes Üniversitesi'nin zengin tarihini ve çeşitli akademik olanaklarını keşfetme fırsatı sundu. Kampüs turu sırasında öğrenciler, üniversitenin modern eğitim tesislerini gezerek geleceklerine dair ilham alırken, akademisyenlerle yapılan sohbetlerle de üniversite hayatı hakkında değerli bilgiler edindiler.

Erciyes Kayak Merkezi'nde Heyecan Dolu Anlar

Öğrencilerin enerjisi, öğleden sonra Erciyes Kayak Merkezi'ne yapılan ziyarette doruğa ulaştı. Kayak ve snowboard tutkunları, Erciyes'in muazzam manzarası eşliğinde keyifli anlar yaşadılar. Eğlenceli kayak dersleri ve kayak pistlerinde sergilenen yetenekler, öğrenciler arasında dostluk ve dayanışma duygularını pekiştirdi.

Öğrencilerden Memnuniyet ve Teşekkür

Gezi sonunda öğrenciler, okul yönetimi ve öğretmenlere teşekkür etti. "Bu unutulmaz günü bizim için organize eden herkese teşekkür ederiz. Hem eğitici hem de eğlenceli bir gün geçirdik. Erciyes Üniversitesi ve Kayak Merkezi'ni yakından tanıma şansı bulduk" diyen öğrenciler, bu tür etkinliklerin sıkça düzenlenmesini dilediklerini ifade ettiler.

Okul Yönetimi Memnuniyetini Dile Getirdi

Okul yönetimi de öğrencilere destek olan herkese teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin öğrenci gelişimi açısından önemli olduğunu belirtti. "Öğrencilerimizin farklı alanlarda deneyim kazanmalarını sağlamak, onların vizyonlarını genişletmek ve sosyal bağlarını güçlendirmek amacıyla bu tür etkinliklere devam edeceğiz" dedi.

Bu başarılı gezi, okulumuz öğrencileri arasında unutulmaz anılar bırakırken, eğitim ve sosyal etkileşimi bir araya getirerek öğrencilerin kişisel gelişimine katkı sağladı.

08-03-202408-03-2024