8 Mart Coşkusu: Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğrencilerinden Anlamlı Etkinlik

08.03.2024 87

Okulumuzda 8 Mart Coşkusu: Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğrencilerinden Anlamlı Etkinlik

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Avanos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrencilerin düzenlediği özel bir etkinlikle kutlandı. Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri, öğretmenlerine unutulmaz bir gün yaşatmak amacıyla bir araya geldi.

Öğrencilerin Emeği, Lezzetle Buluştu

Sabah saatlerinde başlayan etkinlikte, Yiyecek İçecek Hizmetleri öğrencileri özenle hazırladıkları lezzetli menü ile öğretmenlerine keyifli bir öğle yemeği deneyimi yaşattılar. Menüde yer alan özel yemekler, öğrencilerin el becerilerini ve mutfak yeteneklerini gözler önüne serdi.

Okul İdaresinden Bayan Öğretmenlere Tebrik ve Çiçekler

Okul idaresi, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla okulun değerli bayan öğretmenlerine tebriklerini iletmek ve minnettarlıklarını göstermek amacıyla bir etkinlik düzenledi. Bayan öğretmenlere çiçekler takdim edilirken, onlara duyulan saygı ve sevgi bir kez daha vurgulandı.

Öğrencilerden Anlamlı Mesajlar

Etkinlik sırasında öğrenciler, bayan öğretmenlere hitaben yazdıkları duygusal notları paylaşarak teşekkür ettiler. "Sizlerle çalışmak, sizlerden öğrenmek bizim için büyük bir şeref. Her birinizin Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, size minnettarız" diyen öğrenciler, öğretmenlerine duydukları saygıyı dile getirdiler.

Okul Yönetimi: "Öğretmenlerimiz Bizim Işığımız"

Okul yönetimi, etkinlik sonrasında yaptığı açıklamada, bayan öğretmenlere teşekkür ederek, "Öğretmenlerimiz, öğrencilerimize rehberlik eden, onları şekillendiren ve aydınlatan değerli ışıklarımızdır. Bugün sizlere teşekkür etmek ve minnettarlığımızı göstermek istedik" dedi.

Bu anlamlı etkinlik, okul içinde birlik ve dayanışma duygularını pekiştirirken, Dünya Kadınlar Günü'nün anlam ve önemine vurgu yaptı.

08-03-202408-03-202408-03-2024